Ondersteunde bestandsindelingen

Deze sectie verschaft informatie over de bestandsindelingen die door TotalFlow Prep worden ondersteund voor het aanmaken van taken en het invoegen van bestanden in een bestaande taak. De toepassingen die vereist zijn voor het verzenden van de bestanden en het documenttype van de bestanden worden ook als onderdeel van de taak vermeld.
Belangrijk: Zorg ervoor dat u alle vereiste toepassingen installeert, voordat u taken gaat indienen.

Vereiste toepassingen voor indelingstypen

Bestandstype

Vereiste toepassing

Documenttype voor taak

Opmerkingen

TIFF

Geen

Afbeelding-PDF

JPEG

Geen

Afbeelding-PDF

PNG

Geen

Afbeelding-PDF

PDF

Geen

Object-PDF

PS/EPS

Acrobat Distiller, onderdeel van Adobe Acrobat 8/9/X/XI/DC/2017/2020

Object-PDF

Acrobat Distiller wordt gebruikt om een PDF-bestand aan te maken, dat vervolgens gebruikt wordt om de taak te creëren.

DOC/DOCX/RTF

• Microsoft Word 2007 SP3/2010 SP1/2013/2016/2019/Office 365

• Adobe PDF, onderdeel van Adobe Acrobat 8/9/X/XI/DC/2017/2020

• TotalFlow PDF-stuurprogramma, meegeleverd bij deze toepassing

Object-PDF

Het TotalFlow PDF-stuurprogramma wordt gebruikt om een PDF-bestand aan te maken, dat dan gebruikt wordt om de taak te creëren.

Voor meer informatie over het installeren van het TotalFlow PDF-stuurprogramma, zie de Installatiehandleiding.

XLS/XLSX/CSV

• Microsoft Excel 2007 SP3/2010 SP1/2013/2016/2019/Office 365

• Adobe PDF, onderdeel van Adobe Acrobat 8/9/X/XI/DC/2017/2020

• TotalFlow PDF-stuurprogramma, meegeleverd bij deze toepassing

Object-PDF

PPT/PPTX

• Microsoft PowerPoint 2007 SP3/2010 SP1/2013/2016/2019/Office 365

• Adobe PDF, onderdeel van Adobe Acrobat 8/9/X/XI/DC/2017/2020

• TotalFlow PDF-stuurprogramma, meegeleverd bij deze toepassing

Object-PDF

JDF

Geen

Object-PDF

JDF-bestanden worden samen met de PDF-bestanden gebruikt om de verwerkingsinstructies voor de taak te specificeren. De bestanden bevatten taakticketinformatie, zoals speciale instructies, klantinformatie en bewerkings-, afwerkings- en afdrukinstellingen.

Opmerking: JDF-bestanden worden alleen ondersteund als u taken verzendt via een hotfolder of bestanden in een bestaande taak invoegt.

RJF

Geen

Object-PDF

De RJF-indeling is een taakbestandsindeling die uniek is voor TotalFlow Prep. RJF-bestanden zijn PDF-bestanden met ingesloten informatie over instellingen, zoals afwerkings- en afdrukinstellingen.

Opmerking: RJF-bestanden worden alleen ondersteund als u taken verzendt via een hotfolder of bestanden in een bestaande taak invoegt.

Extra informatie over het indienen van PDF-bestanden

• Deze toepassing ondersteunt de volgende typen PDF-bestanden:

• PDF-bestanden die aangemaakt zijn en gebruikmaken van de originele toepassingen van Adobe Systems (PDF-versies 1.3 t/m 1.7).

• PDF-bestanden die aangemaakt zijn en gebruikmaken van de scannerfunctie van de apparaten die vermeld staan in het Printer Connector Leesmij-bestand.

Als u een PDF-bestand gebruikt, dat niet met de hierboven vermelde toepassingen en apparaten is aangemaakt, kan het zijn dat het bestand niet in de toepassing geïmporteerd kan worden of sommige functies van de toepassing niet beschikbaar zijn.

• Deze toepassing ondersteunt geen PDF-bestanden met XFA-formulieren die aangemaakt zijn met toepassingen zoals Adobe LiveCycle Designer. Voordat u een PDF-bestand importeert in deze toepassing, converteert u het bestand zodat het geen XFA-formulieren bevat. U kunt bijvoorbeeld Adobe Distiller gebruiken om het bestand om te zetten.

• Als een taak is gecreërd van een Microsoft Office-document, importeert deze toepassing de uitvoer die door Adobe Distiller is gegenereerd. Als het document niet correct geconverteerd is door Adobe Distiller, is de invoer die door deze toepassing wordt ontvangen niet correct.

U kunt proberen om het originele document in Microsoft Office om te zetten naar PDF met behulp van een functie als PDFMaker voordat u het indient.

• Als u een PDF-bestand of Microsoft Office-document opent met een paginaformaat dat groter is dan 330,2 × 487,6 mm (13 × 19,2 inch), verkleint deze toepassing de grootte tot het grootste papierformaat dat in de doelprinter beschikbaar is.

Standaard blijft de originele hoogte-breedteverhouding behouden wanneer het formaat wordt verkleind. U kunt deze instelling in scherm Voorkeuren wijzigen.

Voor extra informatie over de ondersteuning van lang papier, zie Ondersteuning van lang papier instellen.

• Als het PDF-bestand wordt gecreëerd met Adobe Illustrator, is het mogelijk dat de voorvertoning van het bestand onjuist verschoven is. Om het probleem op te lossen, kunt u proberen om de gegevens in deze toepassing op te slaan als een nieuwe PDF met de functie Opslaan als. Daarna kunt u de taak vanuit het opgeslagen PDF-bestand creëren.