Paginabereiken afdrukken

U kunt ervoor kiezen om alleen een bepaald paginabereik van een taak af te drukken.
    Opmerking:
  • Deze optie is beschikbaar wanneer de impositie is ingesteld op Normaal of Groeperen - Uniek.

• Als de doelprinter geen ondersteuning biedt voor geselecteerde pagina's of paginabereiken, is deze functie niet beschikbaar. Zie de documentatie van de printer voor meer informatie over de functies die ondersteund worden.

Ga als volgt te werk om een bepaald paginabereik af te drukken:
  1. Zorg ervoor dat de printer die u wilt gebruiken, geselecteerd is in het printermenu.
    Zie Een printer voor de taak specificeren voor meer informatie.
  2. Klik in de menubalk op Bestand Afdrukbereik.
    Een paginabereik afdrukken
  3. Voer in het dialoogvenster Afdrukbereik de pagina's of paginabereiken in die u wilt afdrukken.
    Dialoogvenster Afdrukbereik

U kunt meerdere pagina's of paginabereiken gescheiden door komma's invoeren, zoals 1-7, 9, 11-n, waarbij n de laatste pagina in de taak is. Zorg ervoor dat u de pagina's en paginabereiken in oplopende volgorde invoert.

Opmerking: De afdrukfunctie is niet beschikbaar in de browserversie van TotalFlow Prep. Nadat u klaar bent met het bewerken van een taak, kunt u deze opslaan en naar TotalFlow Production Manager of TotalFlow Print Server terugsturen. Zie Taken bewerken in de browserversie van TotalFlow Prep voor meer informatie.