De hoofdtoepassing upgraden

Het upgradebestand (of de patch) voor de toepassing is beschikbaar op uw installatiemedium. Om te kunnen upgraden, moet u ervoor zorgen dat versie 4.0 of later is geïnstalleerd.
    Belangrijk:
  • Om deze toepassing te upgraden, moet u een account met beheerdersrechten gebruiken. Zorg dat u bent ingelogd als beheerder vóór u de upgrade uitvoert.
  • Start de installatiepatch voor upgrades niet vanuit een map waarvan de naam eindigt op !.
  • Als Adobe Acrobat (niet inbegrepen) een vereiste is voor uw workflow, dient u ervoor te zorgen dat dit programma geïnstalleerd is voordat u de upgrade uitvoert.
  • Voor versie 4.3 is een nieuwe licentie vereist. Zorg dat u over de nieuwe licentie beschikt voordat u begint met het installeren van de upgrade.

Aan het begin van het installatieproces wordt een waarschuwingsdialoogvenster weergegeven waarin u wordt gevraagd om te bevestigen of u wilt doorgaan met de upgrade. Wanneer u niet over de nieuwe licentie beschikt, klikt u op Nee in het waarshuwingsdialoogvenster en klikt u vervolgens op Ja om te bevestigen dat u de installatie wilt beëindigen. Wanneer u de upgrade voltooit, kunt u de toepassing niet langer gebruiken.

U kunt de hoofdtoepassing als volgt upgraden:
  1. Log in bij Windows met een gebruikersaccount met beheerdersrechten.
  2. Plaats de installatiemedia van TotalFlow Prep in het DVD-station van de computer.

Selecteer Programma installeren of uitvoeren wanneer het venster Automatisch afspelen verschijnt. Als het venster Automatisch afspelen niet wordt geopend, dubbelklikt u op Setup.exe in de hoofdmap van het DVD-station om de upgrade te starten.

Opmerking: Als het scherm Gebruikersaccountbeheer verschijnt, klikt u op Ja.
  3. Volg de instructies op het scherm om de upgrade af te ronden.
Verwijzing: Voor meer informatie over de installatie van het TotalFlow PDF-stuurprogramma, zie Het TotalFlow PDF-stuurprogramma installeren.