Mogelijkheden van deze toepassing

Papieren documenten en elektronische bestanden in één afdruktaak combineren.

Zie Een nieuwe taak bouwen.

Documenten combineren
Een scheef gescand document rechtzetten.

Zie Scheve pagina's rechtzetten.

Scheve documenten rechtzetten
Selecteer een gebied van het document en wijzig de positie ervan.

Zie Een geselecteerd gebied verplaatsen.

Verplaatsen van een geselecteerd gebied
Bewerkingen toepassen op meerdere pagina's tegelijkertijd.

Zie Originele bestanden bewerken.

Bewerkingen op meerdere pagina's toepassen
Gebruik andere programma's om documenten te bewerken.

Zie Externe programma's gebruiken om taken te bewerken.

Met een ander programma bewerken
Documenten afdrukken met toegevoegde paginanummers.

Als meerdere bestanden worden afgedrukt als één enkele taak, kunt u paginanummers toevoegen in een gesloten reeks.

Zie Paginanummers toevoegen.

Paginanummers
Kopieer en rangschik hetzelfde document meerdere keren op één enkele pagina.

Zie Groeperingsimpositie instellen.

Afbeelding herhalen
Boekjes maken.

Zie Boekjesimpositie instellen.

Boekje
Bewerk voor-/achterbladen, tussenbladen en tussenvoegvellen en voeg ze in.

Zie Voor-/achterbladen toevoegen, Tussenbladen invoegen of Tussenvoegvellen invoegen na hoofdstukeindes.

Vellen invoegen
Bewerk tabbladen en voeg ze in.

Zie Tabbladen invoegen, Een pagina naar een tabblad converteren en Tabbladen bewerken.

Tabs
Documenten afdrukken met inbind-, vouw- of boekinbindinstellingen.

Zie Afwerkingsinstellingen specificeren.

Inbinden en vouwen
Een voorvertoning van een document op het scherm bekijken voor het wordt uitgevoerd.

Zie Voorvertoning van taken bekijken.

Een voorvertoning van een document bekijken
Taakgegevens opslaan en opnieuw gebruiken.

U kunt taken opslaan om ze later te gebruiken.

Zie Taken opslaan.

Een opgeslagen taak opnieuw afdrukken
Registreer papiertypen, -formaten en -kleuren die u vaak gebruikt.

Zie Aangepaste papieren toevoegen.

Papiertypen, -formaten en -kleuren
Registreer een hotfolder (gecontroleerde map).

Met een hotfolder kunt u impositie op een document toepassen en afwerken en het document vervolgens zonder de hoofdtoepassing op te starten, uitvoeren.

Zie Hotfolders met vooraf ingestelde instellingen gebruiken.

Hotfolder