Papieruitzonderingen specificeren door een lade te selecteren

U kunt voor specifieke pagina's ook verschillende papierinstellingen opgeven door de lade te selecteren waar het papier in is geplaatst.
  1. Selecteer de doelpagina's in de paginalijst of de doelvellen in Velweergave.
    Opmerking: Als er meerdere pagina's zijn ingesteld om op een vel afgedrukt te worden en u past alleen een papieruitzondering toe op een aantal pagina's, worden de uitzonderingspagina's op een apart vel geplaatst. U kunt het resultaat in de werkruimte bekijken.
  2. Klik met de rechtermuisknop op de selectie en klik vervolgens op Papier Lade selecteren....
    Lade-uitzondering instellen
  3. Selecteer op het scherm Papierlade de lade waar het papier in is geplaatst en klik op OK.

Papierlade

Selecteer de pagina's of vellen waarvan u de papieruitzondering wilt verwijderen en het taakpapier opnieuw wilt toepassen. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op de selectie en dan op Papier Resetten naar taakpapier.