Een nieuwe blanco taak aanmaken

U kunt een lege taak met standaardinstellingen aanmaken met de functie Nieuwe blanco taak.
Opmerking: Deze functie is niet beschikbaar in de browserversie van TotalFlow Prep.
Een lege taak aanmaken:
  1. Open TotalFlow Prep.
  2. Klik op Nieuwe blanco taak in het scherm Snelle acties.
    Scherm Snelle acties — Nieuwe blanco taak
Er wordt een nieuwe taak met één blanco pagina aangemaakt. Het papierformaat voor de taak komt overeen met het standaard papierformaat dat is opgegeven op het scherm Voorkeuren.
Opmerking: Als er al een taak is geopend in TotalFlow Prep, gaat u naar Bestand Nieuwe blanco taak om een blanco taak aan te maken.