Computervereisten

Om deze toepassing uit te voeren, moet uw computer aan de volgende eisen voldoen. Controleer voorafgaand aan de installatie of aan alle vereisten wordt voldaan.
Item Vereisten
Computer
  • Processor: 2,5 GHz quad-core of hoger
  • Hoofdgeheugen: 8 GB of groter
Harde schijf
  • Programmagebied: 3GB of meer
  • Vrije ruimte van minimaal 10 GB wordt aanbevolen.
Scherm
  • 1280 x 1024 pixels of hoger aanbevolen (minimaal 1280 x 768 pixels)
  • 16,7 miljoen kleuren of meer aanbevolen (minimaal 64.000 kleuren)
Besturingssysteem
  • Windows 10 Pro/Enterprise (64-bits)
  • Windows 11 Pro/Enterprise (64-bits)
  • Windows Server 2016 Standard (64-bits)
  • Windows Server 2019 Standard/Essentials (64-bits)
  • Windows Server 2022 Standard (64-bits)
Opmerking: Windows 10 Pro/Enterprise en de bijbehorende updates worden ondersteund zolang Microsoft gangbare ondersteuning biedt.
Ondersteunde talen Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Spaans
Netwerk
  • LAN-ethernetadapter (ten minste 100Mbps/ LAN met draad aanbevolen)
  • TCP-/IP-protocol (IPv4, IPv6)
Bijbehorende toepassingen Wanneer u de volgende bestandstypen gebruikt, installeer dan de benodigde, aanvullende toepassing voordat u deze toepassing installeert.
Opmerking: Proefversies van Microsoft Office worden niet ondersteund.
  • Microsoft Office (Word/Excel/PowerPoint)-bestanden
    • Acrobat 8 Standard/Professional, Acrobat 9 Standard/Pro, Acrobat X Standard/Pro, Acrobat XI Standard/Pro, Acrobat DC, Acrobat 2017 Standard/Pro, Acrobat 2020 Pro (Adobe PDF moet zijn geïnstalleerd.)
    • Microsoft Word 2007 SP3/2010 SP1/2013/2016/2019/Office 365
    • Microsoft Excel 2007 SP3/2010 SP1/2013/2016/2019/Office 365
    • Microsoft PowerPoint 2007 SP3/2010 SP1/2013/2016/2019/Office 365
  • PS-/EPS-bestanden
    • Acrobat 8 Standard/Professional, Acrobat 9 Standard/Pro, Acrobat X Standard/Pro, Acrobat XI Standard/Pro, Acrobat DC, Acrobat 2017 Standard/Pro, Acrobat 2020 Pro
Compatibele printers en scanners

Voor meer informatie over compatibele scanners en printers, zie het Leesmij-bestand van de toepassing en het Printer Connector Leesmij-bestand.

Om de Leesmij-bestanden te zien, gaat u naar Start Alle apps RICOH TotalFlow Prep en klikt u op Leesmij of op Printer Connector Leesmij-bestand. Welke procedure wordt gehanteerd voor het weergeven van de bestanden is afhankelijk van het besturingssysteem dat u gebruikt.

Internetbrowser

Om de browserversie van TotalFlow Prep te gebruiken, heeft u één van de volgende internetbrowsers nodig:

Op Microsoft Windows:

• Microsoft Edge - 118.0.2088.61
  • Google Chrome - 118.0.5938.150
  • Mozilla Firefox - 119.0 (64-bits)
Opmerking: De hierboven genoemde versies van Mozilla Firefox, Google Chrome en Microsoft Edge zijn de nieuwste versies waarop TotalFlow Prep is getest. U kunt tevens oudere versies van deze browsers gebruiken.