Taakinformatie specificeren

U kunt handige details voor de taak opgeven, zoals de naam van de klant, de naam van de taak, de gebruikerscode, de taakbeschrijving, de afdrukmodus, de bannerpagina-informatie en speciale instructies.
Ga als volgt te werk om de taakinformatie te specificeren:
  1. Klik aan de rechterkant van het instellingengebied op Taakset-up om de beschikbare taakeigenschappen weer te geven.
    Open het deelvenster Taakset-up
  2. Geef in het venster Taakset-up de eigenschappen op die voor de taak vereist zijn.
    Klik voor meer details over een bepaalde instelling op de knop Help om de help voor het veld op het scherm weer te geven.
    Paneel Taakset-up