Workflows van TotalFlow Production Manager toevoegen

U kunt workflows die in TotalFlow Production Manager beschikbaar zijn, registreren in het scherm Printerbeheer.
Belangrijk: Om de taken via TotalFlow Production Manager af te drukken, moet u eerst TotalFlow Production Manager installeren en ervoor zorgen dat deze verbonden is met het netwerk. Voor meer informatie, zie de documentatie voor TotalFlow Production Manager.
Ga als volgt te werk om een workflow toe te voegen:
  1. Ga naar Instellingen Printerbeheer.
    Instellingen Menu — Printerbeheer
    Opmerking: U kunt het scherm Printerbeheer ook rechtstreeks openen vanuit de menubalk via het printerselectiemenu.
  2. In het scherm Printerbeheer klikt u op Server toevoegen.
    Scherm Printerbeheer — Server toevoegen
  3. Configureer de instellingen voor de workflow die u wilt toevoegen.
    Klik voor meer details over een bepaalde instelling op de knop Help om de help voor het veld op het scherm weer te geven.
    Server toevoegen Scherm
  4. Klik op OK.