Een tekstvak knippen, kopiëren en plakken

U kunt een tekstvak kopiëren, knippen en op een andere plaats plakken.
Ga als volgt te werk om een tekstvak te knippen, kopiëren of plakken:
  1. Klik op het tekstvak om deze te selecteren.
  2. Klik met de rechtermuisknop en selecteer Knippen of Kopiëren in het menu.
      Opmerking:
    • Gebruik Knippen als u het tekstvak van de huidige pagina wilt verwijderen en in andere pagina's wilt plakken.

• Gebruik Kopiëren als u het tekstvak wilt kopiëren en in de huidige pagina of andere pagina's wilt plakken.

3. Ga naar de doelpagina, klik op de rechtermuisknop en selecteer Plakken om het tekstvak te plakken.
    Opmerking: Als u het tekstvak wilt verwijderen, klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u Verwijderen.