Een afbeelding knippen, kopiëren en plakken

U kunt een afbeelding knippen, kopiëren en plakken op dezelfde pagina of op meerdere pagina's via het rechtermuisknop-menu.
Ga als volgt te werk om een afbeelding te knippen, kopiëren of plakken:
  1. Klik op de afbeelding om deze te selecteren.
  2. Klik met de rechtermuisknop en selecteer Knippen of Kopiëren in het menu.
      Opmerking:
    • Gebruik Knippen als u de afbeelding wilt verwijderen van de huidige pagina en deze op andere pagina's wilt plakken.

• Gebruik Kopiëren als u de afbeelding wilt kopiëren en deze op de huidige pagina of andere pagina's wilt plakken.

3. Ga naar de doelpagina, klik op de rechtermuisknop en selecteer Plakken om de afbeelding te plakken.
    Opmerking: Om de afbeelding te verwijderen, klikt u met de rechtermuisknop op de afbeelding en selecteert u Verwijderen.