Voltooiingsmethode

Geeft aan hoe door TotalFlow Production Manager wordt vastgesteld dat de bestandsoverdracht is voltooid voor een invoerbestand. De workflow gebruikt deze waarde om vast te stellen wanneer het volledige bestand is ontvangen en met de verwerking kan worden begonnen.

Waarden:

Bestand open: de workflow stelt vast dat de overdracht is voltooid als deze het invoerbestand kan openen voor een schrijfbewerking.

Geen: er wordt geen gedefinieerde methode gebruikt om te bepalen of de bestandsoverdracht is voltooid. De overdracht is voltooid zodra het invoerbestand door de workflow wordt gedetecteerd.

Trigger: de workflow stelt vast dat de overdracht is voltooid als deze het triggerbestand voor het invoerbestand ontvangt. Met de eigenschap Triggerpatroon wordt bepaald hoe een triggerbestand door de workflow wordt herkend. Een triggerbestand moet dezelfde naam hebben als het invoerbestand, maar met een andere extensie.

Stel de eigenschap Voltooiingsmethode in op Controleer grootte of Trigger voor bestanden die vanaf een FTP-server naar een hotfolder worden gekopieerd.

Opmerking: De bestanden worden in een ware FIFO-volgorde (first in, first out) verwerkt.