De installatie van TotalFlow PM PDF Print Driver ongedaan maken op Windows

Ga als volgt te werk om de installatie van TotalFlow PM PDF Print Driver ongedaan te maken op Windows:
  1. Meld u bij Windows aan als beheerder.
  2. Klik op de startpagina op Configuratiescherm Programma's en onderdelen.
  3. Klik met de rechtermuisknop op TotalFlow PM PDF Print Driver en klik vervolgens op Verwijderen/wijzigen.
    U ziet het dialoogvenster Installatie van TotalFlow PM PDF-printerstuurprogramma ongedaan maken.
  4. Klik op Volgende totdat het ongedaan maken van de installatie is voltooid.
  5. Klik op Gereed om de toepassing af te sluiten en het systeem opnieuw op te starten.