Aanmelden bij TotalFlow Production Manager

Elke gebruiker heeft de volgende informatie nodig om zich bij TotalFlow Production Manager te kunnen aanmelden.
Webbrowserconfiguratie
Gebruikers kunnen via een webbrowser vanaf een Windows-computer de aanmeldingspagina openen. Voordat gebruikers de inlogpagina openen, dienen bepaalde instellingen voor hun internetbrowser te worden aangepast, zoals de instellingen voor cookies en actieve scripts, en moet Adobe Reader worden geïnstalleerd.
Gebruikersnaam en wachtwoord
Breng gebruikers op de hoogte van hun aanmeldingsnamen en tijdelijke wachtwoorden die zijn aangemaakt. De gebruikers moeten hun wachtwoorden wijzigen, nadat zij zich voor het eerst bij het systeem hebben aangemeld.
URL voor de TotalFlow Production Manager-gebruikersinterface
De URL waarmee alle gebruikers toegang krijgen tot de TotalFlow Production Manager-gebruikersinterface, is http://hostnaam:15080/TFPM. De naam van de computer waarop TotalFlow Production Manager is geïnstalleerd, is hostnaam.
Machtiging voor aanmelding
Bij elke gebruiker die u heeft ingesteld, hoort een set handelingen die de gebruiker mag uitvoeren op basis van de bevoegdheid die u voor de desbetreffende gebruiker heeft ingesteld. Deel aan de gebruikers mee welke acties zij mogen uitvoeren in de TotalFlow Production Manager-gebruikersinterface.
Opmerking: Zorg ervoor dat u de gebruikers inlicht over de Gebruikershandleiding in HTML en hoe zij deze kunnen openen. De URL voor de Gebruikershandleiding is http://hostnaam:15888/help/index.jsp. De naam van de computer waarop TotalFlow Production Manager is geïnstalleerd, is hostnaam. U kunt de Gebruikershandleiding met behulp van dat adres overal in uw netwerk openen, zelfs als u niet bij TotalFlow Production Manager bent aangemeld.