Afdrukken in kleur of zwart-wit

U kunt de uitvoer afdrukken in kleur of zwart-wit.
U kunt als volgt opgeven hoe de uitvoer moet worden afgedrukt:
  1. Klik links in het scherm op Kleur of Basisinstellingen.
    Opmerking: Afhankelijk van de printerconfiguratie wordt het gedeelte Kleur mogelijk niet weergegeven.
  2. Ga naar Kleur/zwart-wit.
  3. Selecteer Kleur om in kleur af te drukken.
  4. Selecteer Zwart-wit om in zwart-wit af te drukken.
  5. Selecteer CMYK+ als u in kleur wilt afdrukken met C, M, Y, K en een extra inktkleur.
    Opmerking: U kunt ook opgeven dat het CMYK+-kleurmodel alleen wordt gebruikt voor het weergeven van steunkleuren en de naam van het uitvoerprofiel kiezen.