PostScript- en PCL-taken transformeren naar PDF met een externe transformatietoepassing

U kunt PostScript en PCL naar PDF transformeren met een externe transformatietoepassing die op de TotalFlow Production Manager-server is geïnstalleerd.
Voor meer informatie over het instellen van externe toepassingen, zie Externe toepassingen instellen.
Ga als volgt te werk om PostScript- en PCL-taken naar PDF te converteren:
  1. Meld u bij TotalFlow Production Manager aan als beheerder.
  2. Klik in de menubalk op Bewerkingen.
  3. Selecteer een workflow op het tabblad Workflows en klik vervolgens op Workflow bewerken, het pictogram Workflow bewerken.

De workflow wordt weergegeven in de Editor-pod.

4. Sleep de activiteit Hotfolder-toepassing uitvoeren van de Activiteiten-pod naar de Editor-pod van de workflow.
  5. Open het dialoogvenster met de Hotfolder-toepassing uitvoeren-eigenschappen.
  6. Wijzig de parameters op de pagina Taakstandaarden als volgt:
    1. Voer bij Bestand om te verzenden de volgende opdracht in:
      ${getAbsoluteFileName(print,(pcl,pdf,ps),read)}
    2. Voer bij Teruggehaald bestand de volgende opdracht in:
      ${getFileName(print,(pdf),write)}
  7. Sleep de activiteit Externe toepassing uitvoeren van de Activiteiten-pod naar de Editor-pod van de workflow.
    Aandacht: Zet Externe toepassing uitvoeren na Hotfolder-toepassing uitvoeren in de workflow neer.
  8. Open het dialoogvenster met de Externe toepassing uitvoeren-eigenschappen.
  9. Voer op de pagina Taakstandaarden een van de volgende opdrachten in het veld Externe opdracht in:
    • PCL-bestanden transformeren:
      copy ${getFileName(print,pdf,read)} ${getFileName(print,pcl,write)}
    • PostScript-bestanden transformeren:
      copy ${getFileName(print,pdf,read)} ${getFileName(print,ps,write)}
    Profiel selecteren dat is opgeslagen op server
  10. Klik op OK om de instellingen op te slaan.
  11. Sla de workflow op.

Wanneer de taak bij de activiteit Externe toepassing uitvoeren is aangekomen, wordt deze door TotalFlow Production Manager geconverteerd naar PDF.