Een e-mailserver instellen

U kunt TotalFlow Production Manager zo instellen dat er via een SMTP-server e-mailmeldingen worden verstuurd over gebeurtenissen die zich hebben voorgedaan bij printers, workflows en taken.
Ga als volgt te werk om een e-mailserver in te stellen:
  1. Meld u bij TotalFlow Production Manager aan als beheerder.
  2. Klik in de menubalk op Configuratie.
  3. Klik in de Server-pod op Systeem en vervolgens op Eigenschappen het pictogram Eigenschappen.
  4. Klik op E-mail in het dialoogvenster Eigenschappen voor server dat wordt geopend.

De pagina E-mail van het dialoogvenster Eigenschappen voor server wordt weergegeven:

Dialoogvenster Eigenschappen voor server: de pagina E-mail

5. Typ of selecteer op deze pagina de waarden voor de eigenschappen.
  6. Klik op OK.