Een beeld vergroten of verkleinen

U kunt een afbeelding schalen zodat deze past bij het afdrukformaat, het up-formaat of het papierformaat.
Ga als volgt te werk om op te geven of een beeld vergroot of verkleind moet worden om passend gemaakt te worden:
  1. Klik links in het scherm op Lay-out.
  2. Selecteer het lay-outtype en ga naar Verkleinen/vergroten onder Afbeelding.
  3. Selecteer Passend aan afdrukformaat maken om de afbeelding te vergroten of verkleinen of aan te passen aan het afdrukformaat.
    Opmerking: Deze waarde is alleen beschikbaar wanneer dit wordt ondersteund door de printerconfiguratie.
  4. Selecteer Verkleinen om passend te maken om een afbeelding te verkleinen voor aanpassing aan het papierformaat of voor het X-op-1-formaat, in het geval van meerdere verkleinde beelden.
  5. Selecteer Uit om de oorspronkelijke grootte van het beeld te handhaven.