Lettertypen instellen voor preflight-activiteit

U kunt het gebruik van bepaalde lettertypen in TotalFlow Production Manager instellen voor het preflighten van PDF-bestanden. Slaat de lettertype-instellingen op de server op voordat TotalFlow Production Manager wordt ingesteld voor het gebruik ervan.
Om de lettertypemappen in te stellen die u wilt gebruiken tijdens de Preflight-activiteit:
  1. Meld u bij TotalFlow Production Manager aan als beheerder.
  2. Klik in de menubalk op Configuratie.
  3. Klik in de Server-pod op Systeem en vervolgens op Eigenschappen het pictogram Eigenschappen.
    Het dialoogvenster Eigenschappen voor server wordt weergegeven.
  4. Klik op Lettertypen.

De pagina Lettertypen van het dialoogvenster Eigenschappen voor server wordt weergegeven:

Dialoogvenster Eigenschappen voor server: de pagina E-mail

5. Klik op Toevoegen
  6. In het dialoogvenster dat wordt geopend, selecteert u de lettertypemappen die u wilt gebruiken voor het preflighten van PDF-bestanden of u maakt er een middels de functie Map toevoegen, het pictogram Toevoegen.
  7. Klik op OK.