Weergegeven objecteigenschappen wijzigen

U kunt de eigenschappen wijzigen die worden weergegeven in de Alle taken-, Papiersoorten- en Gebruikers-pod.

Ga als volgt te werk om deze eigenschappen te wijzigen:

1. Klik in de titelbalk van de pod op Hulpprogramma's, het hulpprogrammapictogram, en klik vervolgens op Kolommen beheren....

In het dialoogvenster Kolommen beheren wordt een verschillende set eigenschappen voor elk objecttype weergegeven. In het volgende voorbeeld worden de eigenschappen voor taken weergegeven:

Dialoogvenster Details kiezen

2. U kunt naar behoefte eigenschappen toevoegen, verplaatsen of omhoog en omlaag slepen in de lijst.
    Eigenschappen worden weergegeven in de volgorde waarin ze in de lijst staan, tot aan het maximum aantal.
  3. Klik op Standaardwaarden herstellen om terug te keren naar de standaardweergave van eigenschappen.
  4. Vink het selectievakje Alle/Geen selecteren aan om alle eigenschappen te selecteren of vink het uit om alle eigenschappen te verwijderen.
  5. Klik op OK.