Standaardactiviteiten en aangepaste activiteiten

TotalFlow Production Manager levert de basisactiviteiten die u nodig heeft om taken af te drukken. U kunt deze activiteiten aan workflows toevoegen zonder ze te veranderen, of u kunt ze kopiëren en aanpassen om uw eigen aangepaste activiteiten te maken.

Een aantal van de geleverde activiteiten zijn beschermd. U kunt deze activiteiten niet kopiëren, aanpassen of wissen, hoewel u wel de standaardwaarden waarop ze zijn ingesteld kunt veranderen. Andere activiteiten zijn niet beschermd. Als u deze activiteiten wilt aanpassen, kopieer ze dan naar aangepaste activiteiten en pas de aangepaste activiteiten aan.

Dit zijn de beschermde activiteiten die worden geleverd:

Taak creëren
Gebruik deze activiteit om de inkomende gegevensstroom te bepalen en de waarden van de taakeigenschappen in te stellen volgens de standaardwaarden en overschrijvingen van de workflow.
Proefafdruk
Gebruik deze activiteit om een specifiek paginabereik te bekijken.
Afdrukken
Gebruik deze activiteit om het begin van elke pagina van de taak te zoeken, de paginagegevens te herstellen die nodig zijn voor het opnieuw positioneren wanneer een gedeelte van de taak opnieuw moet worden afgedrukt en stuur de taak naar de printer.
Behouden
Gebruik deze activiteit om een taak na het afdrukken in het systeem op te slaan.
Verwijderen
Gebruik deze activiteit om gegevens uit te voeren die u wilt controleren en verwijder de taak dan van het systeem.

Dit zijn de onbeschermde activiteiten die worden geleverd:

TotalFlow Prep
Gebruik deze activiteit om een operator te laten aangeven dat een TotalFlow Prep handeling is uitgevoerd voordat de taak naar de volgende activiteit in de workflow gaat.
Converteren naar PDF
Gebruik deze activiteit om PCL- en PostScript-bestanden in PDF-bestanden om te zetten.
Externe toepassing uitvoeren
Gebruik deze activiteit om een taak naar een externe toepassing te sturen die gebruikmaakt van een opdrachtregelinterface voor de verwerking. U geeft retourcodes op die aangeven dat iets is gelukt zodat TotalFlow Production Manager de taak naar de volgende activiteit in de workflow kan sturen wanneer de externe Externe toepassing uitvoeren is voltooid.
Kopiëren naar map
Gebruik deze activiteit om taakbestanden in een opgegeven map op te slaan.
Bestelling voltooien
Gebruik deze activiteit om besteltaken te voltooien die zijn ingediend via portals van externe web-to-print-toepassingen.
Hotfolder-toepassing uitvoeren
Gebruik deze activiteit om een bestand naar een externe toepassing te sturen die voor de verwerking gebruik maakt van een hotfolder. TotalFlow Production Manager stuurt de taak automatisch naar de volgende activiteit in de workflow wanneer de externe toepassing een voltooid bestand retourneert.
Preflight
Gebruik deze activiteit om PDF-bestanden te preflighten met de interne TotalFlow Production Manager PitStop-bibliotheek.
Externe Preflight
Gebruik deze activiteit om PDF-bestanden te preflighten met het PitStop Server-programma.
Workflow wijzigen
Gebruik deze activiteit om taken te verplaatsen naar specifieke workflows op basis van gedefinieerde voorwaarden.
Om deze activiteit te gebruiken, moet u de voorwaarden definiëren in het dialoogvenster Taakstandaarden van de workflow.
Goedkeuren
Gebruik deze activiteit om een taak te onderbreken zodat de taak kan worden goedgekeurd of afgewezen voordat hij naar de volgende activiteit in de workflow wordt gestuurd.