MarcomCentral configureren om verbinding te maken met TotalFlow Production Manager

Om een taak te verzenden naar TotalFlow Production Manager via MarcomCentral moet u MarcomCentral configureren om verbinding te maken met TotalFlow Production Manager.

Ga als volgt te werk om MarcomCentral te configureren om verbinding te maken met TotalFlow Production Manager:

1. Schakel bij de productinstellingen van MarcomCentral Automatische taakticket in. Anders wordt de bijbehorende TotalFlow Production Manager-taak in de foutstatus aangemaakt en wordt een bericht met de reden daarvan weergegeven.
  2. Voor JobDirect-producten stelt u Uitvoerbestand automatische taakticket in op TotalFlow JDF met PDF. Anders wordt de bijbehorende TotalFlow Production Manager-taak in de foutstatus aangemaakt en wordt een bericht weergegeven dat er een time-out was bij het ophalen van de JDF.
      Opmerking:
    • De taakticketinstellingen van JobDirect-producten worden automatisch toegewezen aan de taakticketinstellingen van de taken die zijn aangemaakt in TotalFlow Production Manager.
    • Voor meer informatie over de overeenkomsten tussen de papierinformatie en het papier in de TotalFlow Production Manager -catalogus, zie Papier in TotalFlow Production Manager en andere programma's.