Een voorbedrukt of blanco voor-/achterblad aan een boekje toevoegen

U kunt een voor-/achterblad toevoegen dat de hele taak omsluit.
Ga als volgt te werk om een voor-/achterblad aan een boekje toe te voegen:
  1. Klik links in het scherm op Lay-out.
  2. Ga naar het gedeelte Boekje.
  3. Stel de waarde Impositie in op Boekje.
  4. Ga naar het gedeelte Voor-/Achterblad boekje en stel de Voor-/achterblad in op Voorbedrukt.
Opmerking: De gedeeltes Voor-/achterbladen en Afwerking worden bijgewerkt zodat deze dezelfde instellingen weergeven als Voor-/Achterblad boekje.