Workflows aanmaken

Workflows zijn de TotalFlow Production Manager-objecten waardoor TotalFlow Production Manager taken ontvangt.
Ga als volgt te werk om een workflow aan te maken:
  1. Meld u bij TotalFlow Production Manager aan als beheerder.
  2. Klik in de menubalk op Bewerkingen.
  3. Klik in de werkbalk van de Objecten-pod links op Workflows.
  4. Ga als volgt te werk om een nieuwe workflow aan te maken:
  5. Klik op Nieuw
  6. Ga als volgt te werk om een bestaande workflow te kopiëren:
  7. Selecteer deze op het tabblad Workflows.
  8. Klik op Meer.
  9. Selecteer Kopiëren...
    De nieuwe workflow krijgt met uitzondering van Naam dezelfde eigenschapswaarden als van de geselecteerde workflow.

Het dialoogvenster Workflow creëren of Workflow kopiëren wordt weergegeven.

10. Voer op elke pagina van het dialoogvenster de waarden in of selecteer deze voor de vereiste en optionele eigenschappen die moeten worden aangepast aan uw omgeving.
  11. Om gedetailleerde informatie te ontvangen over het aantal kleuren- en zwart-witpagina's van de taken die via de workflow worden verwerkt, schakelt u de wisselknop Kleuren pagina's tellen in. De informatie wordt weergegeven in de Alle taken-pod.
  12. Als u van plan bent om taken in te dienen via externe toepassingen, selecteert u een of beide indieningsmethoden in het tabblad Algemeen.
      Opmerking:
    • Als de workflow taken ontvangt via het LPD-protocol, mag de naam van de workflow niet langer zijn dan 8 bytes. Afhankelijk van de gebruikte afdrukopdracht, moet u mogelijk een wachtrij aanmaken op het versturende systeem met dezelfde naam als de workflow. Sommige systemen breken de namen van wachtrijen af tot 8 bytes.
    • Indien de workflow taken ontvangt in een hotfolder, maakt TotalFlow Production Manager de map aan die u als Mappad heeft opgegeven, als deze nog niet bestaat.
    Dialoogvenster Workflow creëren
  13. Indien u scheidingsvellen wilt afdrukken voor alle taken die zijn verwerkt via deze workflow, voert u de desbetreffende waarden in of selecteert u deze in het dialoogvenster Bannerpagina's op de pagina Geavanceerd.
    Dialoogvenster Workflow creëren: de pagina Geavanceerd
  14. Klik op OK.
  15. Als u de nieuwe workflow wilt gebruiken, moet u ervoor zorgen dat deze is ingeschakeld.
    Opmerking: U kunt de Hotfolder-details alleen bewerken als u de Hotfolder-verzendingsmethode heeft ingeschakeld in het tabblad Algemeen.
U kunt ook een nieuwe workflow aanmaken wanneer u een printer aanmaakt. Zie Taakticket-printers aanmaken voor meer informatie.