Weergavemodi

Het gebied met weergaven van het dialoogvenster bevat verschillende opties voor het weergeven van de taak of informatie over die taak.

Klik op Weergaven tonen om het hele gedeelte met weergaven weer te geven.

Gebruik het pictogram rechtsboven in het gedeelte om de weergave te wijzigen, zoals in de tabel is beschreven.

Pictogram Weergavenaam Beschrijving
Velweergave Velweergave Toont de weergegeven taak als pagina's in de volgorde waarin u deze leest.
Boekweergave Boekweergave Hiermee wordt de taak weergegeven als een boek.
De weergave Taakoverzicht Taaksamenvatting Geeft een overzicht van alle taakinstellingen. Deze instellingen kunnen worden geëxporteerd als HTML-bestanden.
Weergave-opties Opties bekijken Toont de paginanummers, tussenbladen en het beginpunt.