Taken verplaatsen naar een andere workflow

Om taken efficiënter te beheren, kunt u taken van één workflow verplaatsen naar diverse bestaande workflows, op basis van vooraf gedefinieerde voorwaarden. U dient de workflow toe te wijzen aan een printer of printergroep. U kunt er ook voor kiezen taken te verplaatsen naar een workflow op een externe TotalFlow Production Manager-server.

Taken verplaatsen naar een andere workflow:

1. Selecteer de workflow waarmee u de taken wilt verwerken, klik op Meer en klik vervolgens op Editor en eigenschappen....
  2. Voeg op de pagina Editor een Workflow wijzigen-activiteit toe aan de workflow. Voor meer informatie over het toevoegen van activiteiten aan een workflow, zie Workflows bewerken.
  3. Als de Workflow wijzigen-activiteit zich in de Activiteiten-pod bevindt, klikt u met de rechtermuisknop op activiteitsnaam en selecteert u Eigenschappen.
  4. Klik in het dialoogvenster Eigenschappen voor activiteit op Taakstandaarden.
    Het dialoogvenster Taakstandaarden wordt weergegeven:
    Workflow wijzigen
  5. Selecteer in de lijst Voorwaarden de voorwaarden in overeenstemming met de eigenschappen van de taken die u wilt verplaatsen. Om meer voorwaarden toe te voegen, klikt u op het pictogram -rij toevoegen.
    Opmerking: U kunt maximaal drie voorwaarden selecteren. U kunt meerdere Workflow wijzigen-activiteiten toevoegen en een reeks workflows maken.
  6. In de lijst Verplaatsen naar workflow selecteert u Lokaal als de doelworkflow zich op dezelfde server bevindt of Extern als de doelworkflow zich op een andere TotalFlow Production Manager-server bevindt. Controleer of de externe server actief is en of de doelworkflows zijn toegewezen aan een printer of printergroep.
  7. Als u Extern heeft geselecteerd, voert u onder Server van TotalFlow Production Manager het adres van de externe server in waar u de doelworkflows heeft geconfigureerd.
  8. Om de beschikbare workflows op te halen van de externe server, klikt u op Workflows ophalen.
  9. Selecteer de doelworkflow in de lijst Workflow selecteren.
  10. Klik op OK om de activiteit op te slaan en sla vervolgens de workflow op.
    Wanneer de taken deze activiteit bereiken, worden ze verplaatst naar de doelworkflow als wordt voldaan aan alle gedefinieerde voorwaarden uit de vorige stap.