Handleidingen voor deze toepassing

De volgende handleidingen zijn beschikbaar voor deze toepassing.

Instructiehandleidingen

De volgende instructiehandleidingen worden meegeleverd:

• Installatiehandleiding (afgedrukt/PDF)

In deze handleiding worden de installatie- en opstartprocedures voor deze toepassing beschreven.

• Snel aan de slag (afgedrukte versie)

In deze handleiding wordt uitgelegd hoe u zich aanmeldt bij de toepassing, hoe u een standaardconfiguratie uitvoert en hoe u de Gebruikershandleiding afdrukt.

• Gebruikershandleiding (HTML/PDF)

In deze handleiding worden de functies en basisbewerkingen van deze toepassing beschreven.

Adobe Acrobat Reader of Adobe Reader is nodig om de PDF-documentatie weer te geven. U kunt de HTML-documentatie bekijken met een internetbrowser.

Help

Help voor velden is op veel van de schermen toegankelijk om informatie over specifieke taken en instellingen te geven. In deze handleiding wordt dit type hulp Help voor velden op het scherm genoemd.

Daarnaast biedt het Help-menu direct vanuit de gebruikersinterface toegang tot de HTML-versie van de Gebruikersinterface.