De Wachtrijen-pod

In de pod Wachtrijen staan printers en de taken die zijn ingesteld om op de printers te worden afgedrukt. Ook worden acties voor het wijzigen van papier en speciale instructies weergegeven.
Wachtrijen-pod

Links in de pod Wachtrijen staan printers. Klik met de rechtermuisknop op het printergebied om het dialoogvenster Status van printer te openen en klik vervolgens op Status....

Aan de rechterkant staat de wachtrij met de taken voor elke printer. De taken zijn gerangschikt in de volgorde waarin ze waarschijnlijk worden afgedrukt. Als u de plek van een taak in een wachtrij wilt wijzigen, sleept u de taak naar de nieuwe positie.

Beweeg de muisaanwijzer over een taak om de taaknaam, de taak-ID, de status, de huidige activiteit, het aantal pagina's en het aantal kopieën van de taak weer te geven.

Dubbelklik op een taak om een dialoogvenster te openen waarin de status van de taak wordt getoond.

Klik met de rechtermuisknop op de taak om andere acties uit te voeren, zoals het wijzigen van het aantal kopieën of de taakeigenschappen, vasthouden, verplaatsen of verwijderen.

Operatorvlag, de operatorvlag, geeft aan dat een taak instructies bevat voor de gebruiker. Klik op de operatorvlag om deze instructies weer te geven. De vlag zal rood worden als u het dialoogvenster Speciale aanwijzingen sluit zonder de taak af te drukken.

Vlag vastgehouden taak, de vlag voor een vastgehouden taak, geeft aan dat een taak tot een bepaald tijdstip wordt vastgehouden. Dubbelklik op de taak om te bekijken wanneer deze voor afdrukken wordt vrijgegeven.

Pictogram Papier wijzigen, het pictogram voor het wijzigen van papier, geeft aan dat de operator het papier in de printer moet veranderen. Dubbelklik op het pictogram om de instructies voor de papierwijziging te bekijken.