Papiercatalogus voor printer importeren

Op printerapparaten die de EFI Fiery-controlleroptie gebruiken, kunt u de papier-catalogus als een XML-bestand exporteren. U kunt papier maken door de catalogus in TotalFlow Production Manager te importeren.
    Opmerking:
  1. Om een volledige lijst met apparaten te bekijken waar u een papiercatalogus automatisch mee kunt importeren, raadpleeg het Printer Connector Leesmij-bestand.
  2. Om de JDF-/JMF-interface op deze printers in te schakelen, dient er een geschikte FJDF-patch te worden geïnstalleerd en ingeschakeld.
  3. Raadpleeg de documentatie van uw printerapparaat voor het exporteren van de papier-catalogus van een printer.

De eigenschappen van papier die zijn gemaakt door het importeren van een papier-catalogus, worden ingesteld op waarden die overeenkomen met de waarde van de equivalente kenmerken in de papiercatalogus:

Kenmerk Papier-catalogus TotalFlow Production Manager Eigenschap papier Opmerkingen
Naam Naam De waarde is gebaseerd op de Naam-waarde, maar is ingekort tot 200 tekens en bevat geen ongeldige tekens.
Belangrijk: Deze tekenreeksen veroorzaken fouten. Gebruik die niet in de Naam:
  • Een dollarteken gevolgd door een linkeraccolade (${) is niet toegestaan.
  • De Naam mag punten bevatten, maar mag niet uit alleen een of twee punten bestaan (.) of (..).
Voorbedrukt Voorbedrukt
Beschrijving Beschrijving

Type

Typedetails

Papiertype
Aantal instellen Aantal in set

Papierformaat

Standaardpapier

Breedte

Hoogte

Eenheden

Gewicht (gram) Gewicht (gram)
Perforatietype Voorgeperforeerd
Textuur Structuur

Naam van kleur

Aangepaste naam van kleur

Kleur
% gerecyclede inhoud Gerecycled materiaal (%)
Coating Coating (voorzijde)
Beschikbare zijden Afdrukzijden

Ondoorzichtigheid

Ondoorzichtigheidsniveau

Ondoorzichtigheid

Opmerking: Niet alle kenmerken die in de papier-catalogus kunnen worden opgenomen, hebben equivalenten in TotalFlow Production Manager. TotalFlow Production Manager negeert kenmerken zonder equivalenten.

Ga als volgt te werk om een papier-catalogus te importeren:

1. Open een Windows opdrachtprompt op een systeem waarop TotalFlow Production Manager is geïnstalleerd.
  2. In een Japanse omgeving stelt u het lettertype en de codepagina in:
    1. Rechter muisklik op de titelbalk van het venster met de opdrachtprompt.
    2. Klik op Eigenschappen en vervolgens op Lettertype.
    3. Selecteer MS Gothic en klik vervolgens op OK.
    4. Voer deze opdracht in om achter de huidige codepagina te komen:
      chcp
      De standaard Japanse codepagina is 932 (Shft-JIS).
    5. Voer deze opdracht in om de codepagina in UTF-8 te veranderen:
      chcp 65001
    Opmerking: De Windows opdrachtprompt geeft Japanse berichten in een aantal regels weer, waarbij het laatste deel van het bericht wordt herhaald. Dit is een Windows-probleem.
  3. Ga naar de install_path\bin-map.
    install_path is de map waar TotalFlow Production Manager is geïnstalleerd.
  4. Voer een van deze opdrachten in:
    • Voer de volgende opdracht in om de papier-catalogus op dit systeem te importeren:
      fieryImport.pl -f=file_path
    • Voer de volgende opdracht in om de papier-catalogus op een extern systeem te importeren:
      fieryImport.pl -f=file_path -o=host_name -p=port_number
    file_path
    Is het XML-bestand waarnaar de papier-catalogus van de printer is geëxporteerd.
    host_name
    Is de hostnaam of het IP-adres van het systeem waarop TotalFlow Production Manager is geïnstalleerd.
    port_number
    Is de poort die de TotalFlow Production Manager gebruikersinterface gebruikt. De standaard poort is 15080 voor het HTTP-protocol of 15443 voor het HTPPS-protocol.
  5. Als u de codepagina heeft veranderd, verander deze dan terug. Als de oorspronkelijke codepagina bijvoorbeeld 932 was, voer dan deze opdracht in:
    chcp 932

Bij printers die gebruik maken van Printer Connector is het mogelijk om de papiercatalogus van de printer via de webinterface te doorzoeken.

Als u een printer zo wilt configureren dat TotalFlow Production Manager de papiercatalogus kan importeren, raadpleeg dan de documenten van Printer Connector.