De afstand tussen meerdere pagina's op een vel instellen

U kunt de instellingen voor de rugmarges instellen.
Ga als volgt te werk om de afstand tussen de pagina's op een vel in te stellen:
  1. Klik links in het scherm op Markeringen en afloop.
  2. Stel het papiertype in en geef op of de afbeelding moet worden vergroot of verkleind om deze passend te maken door een optie uit de lijst Verkleinen/vergroten te selecteren.
  3. Klik op Marge/rugmarge-instellingen om deze in te schakelen.
  4. Ga naar Rugmarges.
  5. Geef de breedte van de rugmarge aan in de verticale en horizontale velden.