De kwaliteit van tekst en lijnillustraties verbeteren

U kunt gekartelde lijnen verwijderen van de randen van tekst en lijnillustraties in de taak.
Opmerking: De Afdrukkwaliteit-instellingen zijn alleen beschikbaar wanneer ze worden ondersteund door de printerconfiguratie.
Ga als volgt te werk om de kwaliteit van de rand of de dunne lijnen te verbeteren:
  1. Klik links in het scherm op Afdrukkwaliteit.
  2. Ga naar Randen verbeteren en selecteer Aan uit de lijst.
    Dit verbetert de randen voor tekst en lijnillustraties door de gekartelde lijnen te verwijderen.
  3. Ga naar Contouroptimalisatie en selecteer Aan uit de lijst.
    Dit verbetert de dunne lijnen voor tekst en lijnillustraties.
    Opmerking: Gebruik de optie Contouroptimalisatie wanneer u taken verzendt naar printers met de TotalFlow Print Server DFE.