De positie van een afbeelding wijzigen

U kunt de positie van een beeld op de pagina wijzigen ten opzichte van het beginpunt van het vel.
Ga als volgt te werk om de verschuiving van een afbeelding op te geven:
  1. Klik links in het scherm op Lay-out.
  2. Selecteer het lay-outtype en ga naar Beeldverschuiving onder Afbeelding.
  3. Klik indien nodig op Beeldverschuiving om deze in te schakelen.
  4. Wanneer u het selectievakje Zelfde beeldverschuiving gebruiken voor voor- en achterzijde aanvinkt, worden de waarden op zowel de voor- als achterzijde toegepast als een configuratie voor dubbelzijdig afdrukken is ingeschakeld.
  5. Voer in de velden Voorkant en Terug een positief of negatief getal met maximaal 3 decimalen in.
  6. Selecteer de meeteenheid uit de lijst Meeteenheden.
    Opmerking:
  • Wanneer het vel is gedraaid voor een goede weergave, draait de beeldverschuiving met het vel mee.
  • De X- en Y-pijlen in het coördinatiesysteem geven de richting van de beeldverschuiving van de afbeelding aan.