Een beeld uitlijnen

U kunt een beeld op de pagina uitlijnen ten opzichte van het beginpunt van het vel.
Ga als volgt te werk om op te geven hoe u een beeld wilt uitlijnen:
  1. Klik links in het scherm op Lay-out.
  2. Selecteer het lay-outtype en ga naar Afbeeldingsuitlijning onder Afbeelding.
  3. Selecteer Centreren om een beeld op het vel te centreren.
  4. Kies één van de volgende waarden om de hoek van een beeld te verankeren aan een bepaalde hoek van het vel: Linksonder, Linksboven, Rechtsboven, of Rechtsonder.
    Opmerking: Deze waarden zijn alleen beschikbaar wanneer ze worden ondersteund door de printerconfiguratie.