De Alle taken-pod

De Alle taken-pod geeft de taken weer in TotalFlow Production Manager.
Taken-pod

Operators en beheerders kunnen gedetailleerde informatie zien over bepaalde taken en handelingen uitvoeren zoals het uitstellen en hervatten van taken, of het opnieuw afdrukken van taken.

Op de pagina Bewerkingen kunt u de Alle taken-pod filteren, zodat alleen taken met specifieke eigenschapswaarden worden weergegeven.

De standaard taakeigenschappen die in de Alle taken-pod worden weergegeven, zijn:

• Naam - Bepaalt de naam van de taak.
  • ID - Geeft het aan de taak toegewezen identificatienummer aan.
  • Huidige fase - Geeft de verwerkingsfase aan die de taak heeft bereikt.
  • Voortgang - Geeft aan waar de taak zich bevindt in het afdrukproces.
  • Status - Toont de huidige status van de taak, bijvoorbeeld Verwerken of Fout.
  • Gebruikersnaam - Toont de naam van de gebruiker die de taak heeft ingediend. De weergegeven naam kan anders zijn afhankelijk van de taakindieningsmethode of het platform.
  • Totaal aantal vellen - Toont een berekende waarde waarmee taken worden ingepland voor printers.
    Opmerking: Deze waarde is een schatting die is gebaseerd op de taakeigenschappen die zijn ingesteld in Editor taakeigenschappen en kan per printercontroller verschillen.
  • Ingediend - Toont de datum en tijd waarop de workflow de taak heeft aangemaakt.
  • Vervaldatum - Specificeert of de taak op een bepaalde datum voltooid moet zijn en hoeveel dagen er nog zijn tot de deadline.

Klik op het pictogram Meer, het pictogram Hulpprogramma's en vervolgens op Kolommen beheren... om meer eigenschappen toe te voegen.

De indicatoren van de taakstatus geven de status en voortgang van de huidige taak aan:

• Handmatig voortgangscategorie:
    Gestopt
    TotalFlow Prep wacht
    TotalFlow Prep in werking
    Niet-toegewezen
    Wachten op goedkeuring
    Wacht op handeling van gebruiker
    Wachten op wachtwoord
    Bezig met wachten op voltooiing van bestelling
  • Fout voortgangscategorie:
    Fout
  • In behandeling voortgangscategorie:
    Toegewezen
    Voltooien
    In wachtrij
    Opgeslagen
    Niet-toegewezen met vasthoudtijd of toegewezen aan een uitgeschakelde printer.
    Wachten
  • Bezig met verwerken voortgangscategorie:
    Bezig met aanmaken
    Afdrukken
    Bezig met verwerken
    Bezig met spoolen
    Vastgehouden op printer
    Uitgesteld op printer
    Gestopt op printer

Om de Systeemoverzicht-pod weer te geven, klikt u op het pictogram Instellingen in de Alle taken-pod en selecteert u Systeemoverzicht. Er wordt een overzicht weergegeven van de taken op basis van hun huidige fase en u kunt kiezen om een groep taken weer te geven op een nieuw tabblad in de pod Alle taken.

Pod Systeemoverzicht

Om de weergave van de taken in een tabblad te wijzigen, opent u het tabblad en klikt u op Hulpprogrammapictogram, het pictogram Hulpprogramma's. Vervolgens groepeert u de taken of kiest u de gewenste pod-kolommen.

Klik op Hulpprogrammapictogram, het pictogram Hulpprogramma's en vervolgens op Taakvoorvertoning om een voorbeeldweergave van de taken weer te geven.

Taken-pod

Wanneer u een taak selecteert, ziet u een voorbeeldweergave van de taak rechts van de pod.