Taken vasthouden vóór het afdrukken

Als u wilt dat taken pas op een bepaald moment worden afgedrukt, kunt u ze vasthouden. Dit wordt meestal gedaan door bij het indienen van de taak de eigenschap Afdrukmodus in te stellen, hoewel dit ook kan worden gedaan nadat de taak is ingediend. Nadat de taak is ingediend, is deze gemakkelijker op te schorten.
Ga als volgt te werk om een taak vast te houden vóór het afdrukken:
  1. Open de pagina Taakset-up van het dialoogvenster Eigenschappen voor de taak.
  2. Vouw het Taakinformatie-gedeelte uit.
  3. Stel een datum en tijd voor het afdrukken van de taak in door Uiterlijk te selecteren in de lijst Einddatum.

Er worden datum- en tijdvelden weergegeven:

Eigenschappen voor de taak: de pagina Taakset-up

4. Bewerk de velden voor datum en tijd.
  5. Klik op Opslaan.

U kunt ook de optie Vasthouden tot gebruiken na het indienen van een taak, om deze vast te houden tot een weekdag van uw keuze:

1. Klik met de rechtermuisknop op een taak in de Alle taken-pod en selecteer Meer.

2. Selecteer de Vasthouden tot-pod in de optielijst die verschijnt. Selecteer vervolgens een dag.
    Dialoogvenster Vasthouden tot
    De nieuwe datum verandert automatisch in het dialoogvenster Eigenschappen voor de taak.

De taakstatusindicator verandert niet van kleur. De taak wordt tot de opgegeven datum en tijd niet afgedrukt, of tot wanneer u de eigenschap Afdrukmodus wijzigt in Normaal afdrukken of Afdrukken en bewaren