Kan geen bestanden uploaden

Als u probeert bestanden te uploaden voor verzending of voor een transformatiebewerking, dient u ervoor te zorgen dat deze bestanden voldoen aan de vereisten voor grootte, type en indeling.

Meer informatie over deze vereisten is te vinden in het gedeelte Opmerkingen over invoerbestanden van het Readme-bestand van TotalFlow Production Manager.

Daarnaast kan de maximaal ondersteunde bestandsgrootte per browser verschillen.