De Gebruikers-pod

In de pod Gebruikers worden TotalFlow Production Manager-gebruikers vermeld.
Gebruikers-pod

'Beheerders kunnen gebruikers toevoegen en verwijderen, gebruikersrechten wijzigen en wachtwoorden van gebruikers wijzigen.

De Gebruikers-pod toont de gebruikersnaam en geselecteerde gebruikerseigenschappen. Klik op Hulpprogrammapictogram het hulpprogrammapictogram en vervolgens op Kolommen beheren... om de selectie te wijzigen.