Een taakscheidingsvel invoegen

Geeft aan of er een taakscheidingsblad moet worden ingevoegd om deze taak te scheiden van de vorige taak.
Opmerking: Dit veld is alleen beschikbaar wanneer dit wordt ondersteund door de printerconfiguratie.
Een taakscheidingsblad invoegen:
  1. Klik op Vellen.
  2. Selecteer in het gedeelte Taakscheidingsblad de knop Aan om een scheidingsblad tussen de taken in te voegen.
  3. Selecteer een papier uit de lijst Papier.
  4. Selecteer een optie in de lijst Positie om aan te geven waar het scheidingsvel moet worden ingevoegd.