De marges instellen

U kunt de marges instellen tussen de afgewerkte grootte en de randen van het vel.
Opmerking: De Markeringen en afloop-instellingen zijn alleen beschikbaar wanneer ze worden ondersteund door de printerconfiguratie.
Ga als volgt te werk om de marges van het vel op te geven:
  1. Klik links in het scherm op Markeringen en afloop.
  2. Klik op Marge/rugmarge-instellingen om deze in te schakelen.
  3. Ga naar Marges.
  4. De boven-, onder-, linker en rechter marges geven de hoeveelheid ruimte aan tussen het afgewerkte formaat en de buitenste randen van het vel. Als u deze wilt instellen, voer de waarden dan in de daarmee overeenkomende velden in.
    Opmerking: Vink het selectievakje Dezelfde marge gebruiken aan om voor alle marges dezelfde waarde in te stellen.