Rapporten verwijderen

Beheerders kunnen hun eigen rapporten wissen. Het is niet mogelijk de rapporten te verwijderen die bij TotalFlow Production Manager zijn meegeleverd.
U verwijdert rapporten als volgt:
  1. Meld u bij TotalFlow Production Manager aan als beheerder.
  2. Klik in de menubalk op Rapporten.
  3. Klik met de rechtermuisknop op het rapport dat u wilt verwijderen in de Rapporten-pod en selecteer Verwijderen.
    Wanneer een rapport wordt geselecteerd dat bij TotalFlow Production Manager is meegeleverd, dan is de optie Verwijderen uitgeschakeld.