Taken van RICOH TotalFlow Production Manager Job Submission indienen

U kunt met TotalFlow Production Manager Job Submission PDF-, PostScript-, PCL-, TIFF-, PNG- of JPEG-bestanden en -taaktickets bij een workflow indienen.
Ga als volgt te werk om vanuit TotalFlow Production Manager Job Submission een taak te verzenden naar een workflow van TotalFlow Production Manager:
  1. Zorg ervoor dat de workflow is geconfigureerd in TotalFlow Production Manager.
  2. Klik op de menubalk van TotalFlow Production Manager op Een taak indienen.
  3. Of voer het volgende uit op het tabblad Workflows:
    1. Selecteer een workflow, klik op Meer en selecteer Een taak indienen.
    2. Of klik met de rechtermuisknop op de workflow en selecteer vervolgens Een taak indienen.
    TotalFlow Production Manager Job Submission wordt op een nieuw tabblad of in een nieuw venster in de browser geopend. Als u TotalFlow Production Manager Job Submission opent vanuit het menu met workflowopties, is de naam van de workflow al geselecteerd in de lijst met workflows, linksboven in de pagina.
  4. Geef de invoerbestanden voor de taak op. Invoerbestanden kunnen op twee manieren worden opgegeven:
    • De bestanden selecteren:
    1. Klik op Bestand toevoegen, het pictogram voor het toevoegen van bestanden.
    2. Selecteer een of meer bestanden en klik op Openen.
      TotalFlow Production Manager Job Submission toont een voorbeeldweergave van de door u geselecteerde bestanden. Wanneer u meerdere bestanden selecteert, wordt het laatst door u geselecteerde bestand getoond.
    3. U kunt de lijst met bestanden voor de taak bekijken door op de pijltjestoets omlaag te klikken.
      Wanneer u een voorbeeldweergave van een bepaald bestand wilt zien, dient u in de lijst op de bewuste bestandsnaam te klikken.
        Opmerking:
      1. Er kunnen voorbeelden van PDF-, TIFF-, PNG- en JPEG-bestanden worden weergegeven. Er kunnen geen voorbeelden van PostScript - en PCL-bestanden worden weergegeven.
      2. PostScript-, PCL-, TIFF-, PNG- en JPEG-taaktickets geven de standaardinstellingen voor taakeigenschappen weer.
    • Sleep de bestanden naar het TotalFlow Production Manager Job Submission-venster en zet ze daar neer:
    1. Selecteer een of meer bestanden en sleep deze naar het venster TotalFlow Production Manager Job Submission.
    2. Herhaal stap 1 en 2 hierboven om meer bestanden toe te voegen.
    3. Om een bestand uit de taak te verwijderen, klikt u op de taaknaam, beweegt u met de cursor over het bestand dat u wilt verwijderen en klikt u vervolgens op , het pictogram voor het verwijderen van bestanden naast de bestandsnaam.
    4. Om een voorbeeld van een bestand weer te geven, klikt u op de taaknaam, beweegt u met de cursor over het bestand waarvan u een voorbeeld wilt weergeven en klikt u vervolgens op Voorbeeld van bestand, het pictogram voor de voorbeeldweergave van een bestand naast de bestandsnaam.
  5. Ga als volgt de werk om een taakticket voor de taak te selecteren:
    • Als u een bestaand taakticket wilt gebruiken, vouwt u de lijst met taaktickets in de menubalk uit en selecteert u een taakticket.
    • Selecteer Openen... om een taakticket te uploaden. Selecteer de taakticket en klik dan op Openen.
    • Selecteer Nieuw om een nieuw ticket aan te maken.
  6. Optioneel: Ga als volgt te werk om het geselecteerde taakticket te wijzigen:
    1. Wijzig taakeigenschappen zoals u in het dialoogvenster Eigenschappen voor de taak zou doen.
    2. Om een taakticket op te slaan in TotalFlow Production Manager Job Submission, klik op Opslaan of Opslaan als....
      Belangrijk: Het taakticket wordt alleen voor deze browsersessie op deze computer opgeslagen in TotalFlow Production Manager Job Submission. Om het voor toekomstige sessies op te slaan of het naar gebruikers op andere computers te sturen, moet u het naar uw eigen computer downloaden.
    3. Klik op Ticket downloaden om het taakticket naar uw eigen systeem te downloaden.
      Opmerking:
    1. Als u meerdere bestanden indient met dezelfde taakticket, zullen alle afgedrukte documenten de papieroriëntatie hebben van het laatste bestand dat u voor een voorbeeldweergave heeft geopend in TotalFlow Production Manager Job Submission.
    2. Als u de instellingen van de taak wijzigt, zorg er dan voor dat u de taak indient voordat u de pagina vernieuwt. Doet u dit niet, dan kunnen er instellingen zijn die opnieuw worden ingesteld.
  7. Selecteer een workflow in de lijst Workflow:.
  8. Als de workflow is uitgeschakeld, klikt u op het inschakelpictogram Workflow inschakelen.
  9. Klik op Indienen.
    Opmerking: Zorg ervoor dat de invoerbestanden voldoen aan de vereisten voor grootte, type en indeling. Meer informatie over deze vereisten is te vinden in het gedeelte Opmerkingen over invoerbestanden van het Readme-bestand van TotalFlow Production Manager.
    Als de workflow is uitgeschakeld, wordt de waarschuwing Status taakindiening weergegeven:
  10. Klik op Sluiten en schakel dan de workflow in of selecteer een ingeschakelde workflow.