Bijsnijdmarkeringen afdrukken

U kunt kiezen op welke zijden van het vel in het midden en in de hoeken bijsnijdmarkeringen worden afgedrukt.
Opmerking: De Markeringen en afloop-instellingen zijn alleen beschikbaar wanneer ze worden ondersteund door de printerconfiguratie.
Ga als volgt te werk om op te geven hoe bijsnijdmarkeringen moeten worden afgedrukt:
  1. Klik links in het scherm op Markeringen en afloop.
  2. Als u bijsnijdmarkeringen in de hoek wilt afdrukken:
    1. Selecteer in de lijst Bijsnijdmarkeringen hoek de zijde waarop de bijsnijdmarkeringen moeten worden afgedrukt.
    2. Selecteer de stijl voor de bijsnijdmarkeringen in de hoek. De Enkel-stijltekens waar het afgewerkte formaat moet worden bijgesneden en de Dubbel-stijl geeft zowel de rand van de snijrand aan als waar het afgewerkte formaat moet worden bijgesneden.
    3. Als u de lijndikte in punten wilt opgeven, voer dan een waarde in het Dikte-veld in.
    4. Als u de bijsnijdmarkeringen in de hoek aan de rand van het vel wilt afdrukken, selecteer dan Tot rand afdrukken.
    5. Als de snijtekens een bepaalde lengte moeten hebben, selecteer dan Aangepast.
    6. Voer de waarden voor de horizontale en verticale lengte in en selecteer de meeteenheden.
    Belangrijk: Stel de marges breed genoeg in om de bijsnijdmarkeringen af te drukken.
  3. Als u bijsnijdmarkeringen in het midden wilt afdrukken:
    1. Selecteer in de lijst Bijsnijdmarkeringen midden de zijde waarop de bijsnijdmarkeringen moeten worden afgedrukt.
    2. Selecteer de stijl voor de bijsnijdmarkeringen in het midden.
    3. Om op te geven hoever het midden van de bijsnijdmarkering moet worden verschoven ten opzichte van de rand van het afgewerkte formaat, geeft u een waarde in het veld Verschuiving op.
    4. Als u de eenheden voor de verschuiving wilt opgeven, gebruik dan de lijst Meeteenheden.