Bestandstypen

Met deze optie maakt de hotfolder taken aan van gekoppelde documentbestanden (PDF, PS, PCL of afbeeldingen) en taakticketbestanden.
Opties:
  • Documenten (standaard)

Gebruik deze optie om een taak aan te maken voor elk documentbestand.

• Documenten en JDF-bestanden

Gebruik deze optie om taken aan te maken van gekoppelde documentbestanden en taakticketbestanden.

Opmerkingen over gebruik:
  • Het taakticket moet een verwijzing naar het documentbestand bevatten. De verwijzing naar het documentbestand moet er ongeveer als volgt uitzien: FileSpec URL="documentFileName" infoprint:NPage="1"/.
  • De taakticketbestanden moeten geldige TotalFlow JDF-bestanden zijn. We raden u aan taakticketbestanden aan te maken of te bewerken via de toepassing TotalFlow Production Manager Job Submission. Daarin kunt u JDF-bestanden laden en opslaan.