De gebruiken Installeerbare opties

Configureer de Installeerbare opties afhankelijk van de functies van uw printer. Zie de documentatie van uw printer voor meer informatie over de apparaatfuncties.

Ga als volgt te werk om de Installeerbare opties te configureren:

1. Selecteer de opties die voor uw printer beschikbaar zijn.
    De Engine is standaard geselecteerd en verwijst naar het hoofdonderdeel van een printer dat de afdruktaken uitvoert.
    Voorbeelden van installeerbare opties zijn: perforatie-eenheid, optionele vouweenheid, boekjesfinisher of nieteenheid.
  2. Klik op OK om uw wijzigingen op te slaan.
    Om de functies van uw printer te wijzigen, keert u terug naar het paneel Installeerbare opties en selecteert u de gewenste opties.