Gegevens voor trigger

Geeft een of meer patroonovereenkomende tekenreeksen aan die de invoerbestanden identificeren die door deze workflow moeten worden geaccepteerd om die bestanden als enkele taken te kunnen verwerken.

De waarde gebruikt regex-syntaxis en de tekens in de waarde zijn hoofdlettergevoelig. Bijvoorbeeld .*PDF$,.*PS$ staan voor andere patronen dan .*pdf$,.*ps$. Scheid meerdere patronen van elkaar met komma's en zonder spaties.

Lengte: maximaal 255 bytes

Beperking: deze tekenreeks is niet geldig: ${

Standaardinstelling: .*$ Deze waarde betekent dat de workflow elk bestand kan accepteren dat taakgegevens bevat.

Als de eigenschap Voltooiingsmethode van de workflow Trigger is, controleert deze server eerst of er triggerbestanden zijn die overeenkomen met de waarde van de eigenschap Triggerpatroon. Vervolgens wordt er gecontroleerd op gegevenspatronen die overeenkomen met de waarde van de eigenschap Gegevens voor trigger.