Met een wachtwoord beveiligde PDF-bestanden ontgrendelen

Sommige taken kunnen met een wachtwoord beveiligde PDF-bestanden bevatten. Gebruikers en beheerders kunnen deze ontgrendelen via een of meer wachtwoorden.

Wanneer u een met een wachtwoord beveiligd PDF-bestand indient, gaat dit bestand over in de Wachten op wachtwoord-verwerkingsstatus.

Ga als volgt te werk om taken beveiligd met een wachtwoord te ontgrendelen:

1. Selecteer de taken.
  2. Klik met de rechtermuisknop op de geselecteerde taken of klik op Meer en vervolgens op Ontgrendelen....

Het dialoogvenster Taken met wachtwoordbeveiliging ontgrendelen wordt weergegeven:

Met een wachtwoord beveiligde taken ontgrendelen

3. Typ in het veld Wachtwoord het Wachtwoord voor openen document voor de PDF.
    Opmerking: Als het PDF-bestand is vergrendeld met een machtigingswachtwoord, typt u alleen het Machtigingswachtwoord in het veld Wachtwoord.
    De bestanden die zijn beveiligd met het wachtwoord dat u heeft ingevoerd, worden verder verwerkt terwijl de bestanden die een ander wachtwoord hebben deWachten op wachtwoord-verwerkingsstatus behouden.
  4. Indien een of meerdere met een wachtwoord beveiligde bestanden een ander wachtwoord heeft, voert u de ontgrendelingsprocedure opnieuw uit totdat alle bestanden ontgrendeld zijn.
  5. Klik op Ontgrendelen.