De taakexemplaren uitwerpen

Geeft aan of de uitvoer met de afdrukzijde omhoog of omlaag wordt uitgeworpen in de uitvoerlade.
Ga als volgt te werk om op te geven hoe u de uitvoer wilt uitwerpen:
  1. Klik links in het scherm op Afwerking.
  2. Selecteer Bedrukte zijde naar beneden uit de lijst om de eerste naar onder gerichte pagina aan de onderkant van de stapel af te drukken.
  3. Selecteer Bedrukte zijde naar beneden, omgekeerde volgorde uit de lijst om de eerste naar onder gerichte pagina aan de bovenkant van de stapel af te drukken.
  4. Selecteer Bedrukte zijde naar boven uit de lijst om de eerste naar boven gerichte pagina aan de onderkant van de stapel af te drukken.
  5. Selecteer Bedrukte zijde naar boven, omgekeerde volgorde uit de lijst om de eerste naar boven gerichte pagina aan de bovenkant van de stapel af te drukken.