De tijdsperiode van een rapport instellen

Standaard staan in het rapport de gegevens van vandaag, vanaf middernacht lokale tijd. U kunt een andere tijdsperiode instellen.
Opmerking: Rapporten worden afgebroken bij 10.000 records. Om afbreking te voorkomen, dient u het tijdbereik kort genoeg in te stellen, zodat het rapport minder dan 10.000 records bevat.

Ga als volgt te werk om de tijdsperiode van een rapport in te stellen:

1. Klik in de titelbalk van de pod Rapportnaam op Zoeken, het zoekpictogram.
    Dit gebied staat onder de titelbalk:
    Het veld Selecteer een tijdsbestek, het veld Starttijd, het veld Eindtijd, de knop Toepassen
  2. Doe in het veld Selecteer een tijdsbestek het volgende:
    • Selecteer een van de reeds ingestelde tijdsperioden.
    • Ga als volgt te werk om uw eigen tijdspanne in te stellen:
      1. Selecteer Aangepast.
      2. Voer in de velden Starttijd en Eindtijd waarden in de volgende notatie in: mm/dd/jjjj uu:mm.
  3. Klik op Toepassen.