Meldingen bewerken

Operators en beheerders kunnen de namen van bestaande meldingen wijzigen en ook de e-mailadressen waar die meldingen naartoe worden verzonden. Voor printers en workflows kunnen zij ook het object wijzigen waar de meldingen betrekking op hebben.
Ga als volgt te werk om een melding te bewerken:
  1. Meld u bij TotalFlow Production Manager aan als operator of beheerder.
  2. Klik in de menubalk op Bewerkingen.
  3. Klik in de werkbalk van een tabblad met objecten of van de Alle taken-pod op Instellingen, het pictogram Instellingen en dan op Meldingen....

Er verschijnt een dialoogvenster met daarin een tabel met alle meldingen voor het type object.

4. Selecteer de melding die u wilt bewerken en klik op Bewerken
    De andere velden in het dialoogvenster kunnen afhankelijk van het type melding worden gewijzigd.
  5. Typ of selecteer nieuwe waarden voor de velden die u wilt wijzigen.
  6. Klik op OK.