Rapporten exporteren

U kunt rapporten als CSV- of PDF-bestand exporteren.

In de volgende procedure ziet u hoe u een rapport in Firefox exporteert. De manier waarop verschilt per browser.

Ga als volgt te werk om een rapport te exporteren:

1. Selecteer het rapport in de Rapporten-pod.
    U kunt de inhoud van het bestand bekijken in de Rapportnaam-pod.
  2. Klik in de werkbalk van een van de pods op CSV exporteren, het pictogram voor CSV exporteren, of PDF exporteren, het pictogram voor PDF exporteren.
    Het bestand wordt weergegeven in het dialoogvenster Opslaan. De standaard bestandsnaam is TotalFlow_Production_Manager_reportName_YYYY-MM-DD HH-MM-SS.csv of TotalFlow_Production_Manager_reportName_YYYY-MM-DD HH-MM-SS.pdf.

Als u ervoor kiest om het rapport te exporteren als PDF-bestand en de kolommen groter zijn dan het papierformaat, ontvangt u een bericht waarin u wordt gevraagd om enkele kolommen te verwijderen en wordt een lijst met kolommen geopend.

3. Selecteer de papiersoort en de richting voor het PDF-bestand met het rapport.
  4. Verwijder zoveel kolommen als nodig is en klik op Exporteren.